Om


PERSONLIG OG PROFESSIONEL BETJENING

CityFlexleasing er et 100 % selvstændigt og uafhængigt selskab, som tilbyder import til både privat,erhvervs og flexleasing af biler på individuelle vilkår – tilpasset kundens ønsker og behov.


Vi tilbyder at importere alle bilmærker og modeller – både nye og brugte. Vi anbefaler mange af vores kunder i samarbejde med os, at finde en bil, som er ældre end 3 år og ikke indregistreret med fuld afgift i Danmark.


Når du eller vi i fællesskab har fundet den rigtige bil til dig, kan vi tilbyde dig at vi udarbejder et leasingforslag, hvor vi tager højde for dine behov. Vores prisstruktur er meget gennemsigtig og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.


Herefter sørger vi for alt det praktiske i form af afhentning af bilen, toldsyn, klargøring m.v.


Bilen kan enten afhentes eller blive leveret. Du kvitterer for modtagelse af bilen og herefter er fornøjelsen udelukkende din. Fra nu af betaler du en fast månedlig ydelse – og alle driftsomkostninger vedr. bilen påhviler dig.
HVORFOR VÆLGE OS?


  • Vi ligger vægt på troværdighed, tryghed, seriøsitet, og det at have respekt for de mennesker, der skaber forretningsgrundlaget for vores forretning
  • Vi har et højt serviceniveau og har altid tid til vores kunder
  • Vi har mange års erfaring inden for branchen og vi giver dig faglig og kompetent rådgivning
  • Hos os kommer der ikke nogen ubehagelige overraskelser i forbindelse med leasingen. Du kender dine udgifter fra start, og ved hvad det koster at køre i bilen over den aftalte periode, uden at skulle bekymre dig om værditab på bilen.
Email: info@cityflexleasing.dk

Telefon: 8662 0040

Copyright @ All Rights Reserved